• Slide 1
  • Slide 4
  • Slide 5
  • Slide 2
  • Slide 6
  • Slide 8
  • Slide 9

Αθλητικός Σύλλογος Αινείας Τήνου

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ένα από τα μέλη της ομάδας μας, ο Πρελορέντζος Μάνθος έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην Τήνο ιδρύοντας εκεί τον αθλητικό σύλλογο "Αινείας Τήνου".

Οι αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου χωρίζονται σε εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Στις εγκαταστάσεις  του συλλόγου θα παραδίδονται από Σεπτέμβριο καθημερινά, μαθήματα Tae Kwon Do με τμήματα παίδων (για παιδιά από 5 χρονών και πάνω), εφήβων και ενηλίκων, από τον Μάνθο Πρελορέντζο ο οποίος είναι προπονητής και κάτοχος 4DAN. Επίσης για όσους θέλουν να πάρουν μια ιδέα από τον κόσμο της αναρρίχησης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου λειτουργεί και εσωτερική πίστα αλλά αποτελεί και ένα τόπο παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους. 

Ο σύλλογος δραστηριοποιείται και σε εξωτερικές δραστηριότητες στην φύση όπως είναι η αναρρίχηση και οι πεζοπορίες. Παρέχοντας πλήρη εξοπλισμό για αναρρίχηση βράχου διοργανώνονται εκδρομές στο Εξώμβουργο για όσους θέλουν να δοκιμάσουν αναρρίχηση με ασφάλεια. Δεν είναι απαραίτητη η φυσική κατάσταση παρά μόνο η διάθεση και όρεξη για μια όμορφη, ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία!

Επίσης ο σύλλογος  διοργανώνει συχνά πεζοπορίες σε μονοπάτια του νησιού. Μονοπάτια λιθόστρωτα, ανάμεσα από ψηλές πεζούλες, περνώντας δίπλα από περιστερώνες και νερόμυλους, καθένα ιδιαίτερο και με την δικιά του ομορφιά τα οποία καταλήγουν πάντα σε κάποιο γραφικό χωριό ή παραλία, χρησιμοποιούνταν κάποτε ως βασικές οδοί μετακίνησης όπου έσφυζαν από κόσμο. Τώρα έχοντας μετατραπεί τα περισσότερα σε σηματοδοτημένες διαδρομές, ο σύλλογος διοργανώνει εκδρομές για να γνωρίσουμε όλοι αυτές τις άγνωστες πτυχές του νησιού .  

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις δράσεις αυτές στη Τήνο μπορείτε να επικοινωνήσετε ως κάτωθι ή θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά από αρχές Σεπτεμβρίου στο νέο γραφείο του συλλόγου μας.

 

Πληροφορίες :

Μάνθος Πρελορέντζος

Website : www.asaineias.com

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ : 6946730291